🔹صدای سکوت:
دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا اظهارات تند مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا را که هشدار داده بود صبر آمریکا برای مذاکرات جهت پایان جنگ روسیه در اوکراین رو به اتمام است، کم اهمیت جلوه داد و از تعیین جدول زمانی مشخص برای پایان احتمالی مذاکرات خودداری کرد.
🔹اوایل روز جمعه، مارکو روبیو وزیر خارجه دولت ترامپ پس از دیدار با مقامات اروپایی و اوکراینی در پاریس به خبرنگاران گفت که اگر پایان دادن به جنگ در اوکراین ممکن نباشد، آمریکا باید تلاش های خود را کنار بگذارد و «به جلو حرکت کند.»
🔹ترامپ رویکردی متعادل تر ارائه کرد و گفت که روبیو «درست» می گوید اما خوشبینی بیشتری نسبت به چشمانداز یک توافق نشان داد. رئیس جمهوری آمریکا در خصوص جدول زمانی برای خروج آمریکا از مذاکرات گفت: «تعداد روز مشخصی وجود ندارد، اما ما میخواهیم این کار را به سرعت انجام دهیم.»